Wie ben ik

 

Even voorstellen: Petra Hagedoorn-Steinmeijer
 
Ik ben Petra, getrouwd met Gerke Hagedoorn en wij zijn ouders van 3 kinderen, 2 zoons, Nick en Boet en dochter Diede.
 
Ik ben 11 jaar werkzaam geweest als administratief medewerkster bij een installatiebedrijf, waar ik met veel plezier heb gewerkt. Maar gaandeweg ontdekte ik dat werken met mensen, zorgen voor mensen mij meer trok dan een administratieve functie.
Mijn moeder was ook pedicure en hoewel ik hier vroeger weinig tot niets voor voelde, bedacht ik me dat dit eigenlijk wel heel mooi zou zijn. Mensen behandelen, vanuit je eigen huis kunnen werken, je eigen tijd indelen en dit in combinatie met een gezin, wat we hoopten te stichten.
 
Sinds 1997 ben ik dan ook werkzaam als pedicure en later nog weer bijgeschoold als medisch pedicure.
Al gauw merkte ik hoe dankbaar het beroep is wat we uit oefenen.
Voeten laten verzorgen door een gecertificeerd medisch pedicure is écht geen overbodige luxe.
Ik verzorg voeten om er voor te zorgen dat het er netjes uitziet maar vooral om ervoor te zorgen dat pijnklachten, zoals overtollig eelt, likdoorns of ingegroeide nagels verholpen worden. En als mensen dan met pijnvrije voeten bij me vandaag gaan dan ben ik blij.
En mocht ik er alleen niet uitkomen? De lijntjes met een podotherapeut zijn kort en samen proberen we tot een oplossing te komen,  zodat u weer pijnvrij kunt lopen.